ETUSIVUYLEISÖLLEMEDIALLEURHEILIJATKUMPPANITORGANISAATIOUUTISETTULOSPALVELUYHTEYSTIEDOTeShop
YLEISÖLLE
PAIKOITUS
KISATORI
OHEISOHJELMAA
OSALLISTUJAT
Mehukatti


Kalevan kisojen toteutuksessa tullaan huomioimaan paikalle saapuvan yleisön tarpeet mahdollisimman kattavasti. Unohtumattomien rata- ja kenttäkamppailujen lisäksi tarjolla tulee olemaan monipuolinen oheisohjelma sekä areenan laidalla kisatorin ja  myyntipisteiden palvelut helposti saavutettavissa.

MAJOITTUMINEN
Turku on monipuolinen kesäkaupunki ja vuonna 2011 myös Euroopan Kulttuuripääkaupunki. Vuonna 2011 Turku on täynnä tapahtumia. Majoitusta tarvitsevan kannattaa huomioida asia erityisesti ja tehdä varauksensa ajoissa. Kisajärjestäjä ei ole varannut erillisiä kiintiöitä kisavieraille. Majoitustarjontaan ja matkailupalveluihin muutoinkin voi tutustua Turun kaupungin matkailu- ja kongressitoimiston Turku Touringin  sivuilla osoitteessa
www.turkutouring.fi.

PAAVO NURMI STADIONIN SIJAINTI

Paavo Nurmen stadion sijaitsee aivan Turun keskustassa. Karttalinkki on tässä. Katso myös kävelyn reittikartta.

PARKKIPAIKAT
Kalevan kisoja varten on varattu parkkipaikkoja lähellä sijaitsevilta urheilukentiltä ja koulujen pihoilta.  Parkkikarttaa ollaan päivittämässä sivuille.

Lisäksi Turun keskustassa on parkkihalleja, joiden sijannit löydät tästä.

Turkulaisia ja kauempaakin tulevia kehotetaan käyttämään mahdollisimman paljon julkisia kulkuneuvoja. Sekä rautatieasemalta että linja-autoasemalta on lyhyt kävelymatka stadionille.

HYÖDYNNÄ KALEVAN KISOJEN LIPPUETU KULTTUURIIN


Kalevan kisat toimii Turku 2011 -säätiön viestinviejänä. Osana yhteistyötä Turku 2011 -säätiö tarjoaa Kalevan kisojen kävijöille kaksi lippua yhden hinnalla (koskee normaalihintaisia lippuja) kulttuurikeskus Logomoon. Lippuedun voi hyödyntää viikkoa ennen kisoja ja viikko kisojen jälkeen. Tarjoushintaisen sisäänpääsyn voi lunastaa esittämällä Kalevan kisojen lipun tai passin Logomon lipunmyynnissä, 2 lippua/Kalevan Kisat lippu.

Logomo on luovan talouden, taiteen ja kulttuurin keskus, joka toimii vain 700 metrin päässä Turun torilta.
 
Logomo on auki joka päivä klo 11-19.

Lisätietoa Logomosta ja sen näyttelyistä löytyy osoitteesta www.turku2011.fi/logomo.