ETUSIVUYLEISÖLLEMEDIALLEURHEILIJATKUMPPANITORGANISAATIOUUTISETTULOSPALVELUYHTEYSTIEDOTeShop
MEDIALLE
AKREDITOINTI
TIEDOTTEET
KUVAPANKKI
LOGOT
MAJOITUS
ILMOITTAUTUNEET
Mehukatti
 Turun Kalevan kisat on yksi kesän kiinnostavimmista kotimaisista urheilutapahtumista ja mittava mediatapahtuma. Turkuun odotetaan neljän kisapäivän aikana 4. - 7.8. 2011 saapuvaksi 25 000 - 30 000 katsojaa, minkä lisäksi YLE:n televisioinnit tulevat keräämään  ennusteen mukaisesti 1.5 - 2 miljoonaa katsojaa viikonlopun aikana.

Tapahtuman mediapalvelut mitoitetaan palvelemaan 100-200 toimittajaa. Median akkreditointi on käynnissä. Akkreditointikeskuksena Turkuun tultaessa toimii Kulma 2011 Aurajokirannassa osoitteessa Kristiinankatu 1. Tapahtuman varsinainen lehdistökeskus toimii Paavo Nurmen stadionilla.

Verkkosivun Medialle -osioon tullaan kisojen lähestyessä päivittämään mm. mediatiedotteet, akkreditointilomakkeet ja -ohjeet, logo- ja kuvapankki jne.

Kalevan kisojen ensimmäinen tiedotustilaisuus medialle järjestettiin Turussa 3.2. 2011. Kevään ja kesän aikana tiedotusta jatketaan kuukausittaisilla lehdistölounailla Turussa. Seuraava medialounas järjestetään maanantaina 16.5.

HUOM! Medialle ei ole varattu kisojen ajaksi erillistä lehdistöhotellia. Majoitusta tarvitsevan kannattaa huomioida asia erityisesti ja tehdä varauksensa ajoissa Turun kesän ruuhkaisuuden huomioiden. Majoitustarjontaan ja matkailupalveluihin voi tutustua Turun kaupungin matkailu- ja kongressitoimiston Turku Touringin sivuilla osoitteessa
www.turkutouring.fi.

EU:n kulttuuripääkaupunkivuoden tarjonnasta Turun kisaviikonloppuna saa parhaimman kuvan osoitteesta
www.turku2011.fi  


• Kalevan kisojen mediapalvelujen yhteyshenkilöt:

Lehdistöpäällikkö Kalle Virtapohja. Email: kalle.virtapohja(at)ts.fi

Tiedottaja Jari Nikkola. Email: tiedotus(at)kalevankisatturku.fi

Pääsihteeri Jari Salonen. Email: jari.salonen(at)kalevankisatturku.fi